Zoeken

-->

Vervoer

De winter4daagse is helemaal groen! Tijdens de Noorder Rondtochten wordt namelijk nauw samengewerkt met Arriva. Dat betekent dat alle wandelaars een Noorder Rondtochten Reisbewijs krijgen, waarmee ze gedurende de gehele tocht kriskras door Groningen kunnen reizen met Arriva.

Voor de reguliere vertrek- en aankomsttijden, zie ook www.arriva.nl Meer informatie over de vertrektijden tijdens de winter4daagse volgt nog en kunt u op een later tijdstip op deze site vinden.

Komt u met eigen vervoer? Dan kunt u met de trein terug naar de startplaats, want al onze start- en finishplaatsen hebben een treinstation. Komt u met de auto? Houdt er dan wel rekening mee dat er GEEN parkeerplaatsen zijn geregeld. U moet dan zelf voor een (geldige) parkeerplaats zorgen!

Aanmelden Nieuwsbrief

Wit u ook op de hoogte blijven van
De Noorder Rondtochten? Meldt u zich dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Aanmeldformulier
Uw gegevens:

't Gait deur

Van 26 tot en met 29 januari 2017 vindt de tweede editie van de Groningse winter4daagse plaats! 4 dagen wandelen in winterse sferen op een bijzonder tijdstip en nagenoeg de route van de Noorder Rondritten. Niet voor doetjes, maar een prestatietocht voor de doorgewinterde wandelaar!