Zoeken

-->

Accommodatie

Komt u van verder weg en wilt u niet iedere dag heen-en-weer reizen? Dan kunt u natuurlijk ook komen overnachten. We zetten hier een paar mogelijkheden voor u op een rij, maar er zijn nog veel meer accommodaties op het Hoogeland van Groningen. Kijk maar eens op Hoogeland.Groningen.nl.

Een bijzondere plek om te overnachting is Hotel-restaurant Landgoed Ekenstein, vlakbij de stad maar toch helemaal buiten (www.ekenstein.com). Logeren in een boerderij die is omgetoverd tot een prachtige overnachtingsaccommodatie die van alle gemakken is voorzien, dat kan bij boerderij De Diek’n (www.dediekn.nl), en nog veel en veel meer…… Te veel om op te noemen, dus kijk op Hoogeland.Groningen.nl en kies uit wat bij ú past.

Op de website van Waddenland Groningen staat ook overzicht met accommodaties die bij of langs de route van de Noorder Rondtocht liggen. Ook daar kunt u zoeken naar geschikte accommodatie en bijzondere overnachtingsplekken!

Aanmelden Nieuwsbrief

Wit u ook op de hoogte blijven van
De Noorder Rondtochten? Meldt u zich dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Aanmeldformulier
Uw gegevens:

't Gait deur

Van 26 tot en met 29 januari 2017 vindt de tweede editie van de Groningse winter4daagse plaats! 4 dagen wandelen in winterse sferen op een bijzonder tijdstip en nagenoeg de route van de Noorder Rondritten. Niet voor doetjes, maar een prestatietocht voor de doorgewinterde wandelaar!