Zoeken

-->

Reglement

Om de Noorder Rondtochten zo goed mogelijk te laten verlopen hebben we een reglement opgesteld waarin u onder andere informatie kunt vinden over deelname, aansprakelijkheid en de procedure rondom afmelding van deelnemers.

Aflasting

Er kunnen zich natuurlijk situaties voordoen dat de Noorder Rondtochten niet door kunnen gaan. De organisatie behoudt zich dan ook het recht voor de Winter4daagse geheel of gedeeltelijk af te gelasten op grond van extreme weersomstandigheden of andere calamiteiten, waarbij dit in redelijkheid niet anders van de organisatie kan worden verwacht.

De Noorder Rondtochten zal worden afgelast of uitgesteld als precies op het zelfde tijdstip de schaatsklassieker De Noorder Rondritten wordt verreden

De organisatie van de Noorder Rondtochten kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor persoonlijk gemaakte kosten wanneer het evenement door overmacht afgelast moet worden.  Indien door overmacht op een laat tijdstip moet worden afgelast, dan zal gedeeltelijke restitutie van inschrijfgelden plaatsvinden.

Bij afgelasting door overmacht zal geen nieuwe datum worden vastgesteld.

Beslissingsbevoegdheid

In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet dan wel aanvullende of afwijkende maatregelen moeten worden genomen, beslist de organisatie van de Noorder Rondtochten.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wit u ook op de hoogte blijven van
De Noorder Rondtochten? Meldt u zich dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Aanmeldformulier
Uw gegevens:

't Gait deur

Van 26 tot en met 29 januari 2017 vindt de tweede editie van de Groningse winter4daagse plaats! 4 dagen wandelen in winterse sferen op een bijzonder tijdstip en nagenoeg de route van de Noorder Rondritten. Niet voor doetjes, maar een prestatietocht voor de doorgewinterde wandelaar!