Zoeken

-->

Vroeg op Noord loopt mee

Als een van de eerste meldde presentator Edwin in ’t Veld van het RTV Noord programma Vroeg op Noord zich aan als deelnemer aan de Noorder Rondtochten. Dit gebeurde tijdens een interview met een van de initiatiefnemers, Susanna Lemstra. Door haar verhaal werd de presentator zó enthousiast dat hij zich ter plekke meldde als allereerste deelnemer.

In ’t Veld zal met een zender alle vier dagen meelopen en verslag doen van deze eerste editie van de Noorder Rondtochten. Uiteraard moet er nog getraind worden, maar medepresentator Babette Alma zag het al helemaal voor zich en gaf haar collega als eerste op.

Vroeg op Noord hoort voor veel mensen net zo bij het ochtendritueel als een eitje bij het ontbijt. Logisch, eigenlijk. Als er iets bijzonders is gebeurd in Groningen en de rest van de wereld , dan hoor je het op Noord. 

Babette Alma kruipt elke dag vroeg uit de veren om samen met Edwin in ‘t Veld Vroeg op Noord te presenteren. Van 06:00-10:00 uur maken Babette en Edwin met producent Myrthe Klaus een show waarbij het heerlijk wakker worden is. Aan de ontbijttafel serveren Babette en Edwin Groningse nieuwtjes, leuke spelletjes, het weer met Piet Paulusma, nieuws van buiten onze provinciegrenzen en opgewekte muziek. Okkie Smit en Rob Mulder zijn dagelijks op pad om live verslag te doen van een gebeurtenis. Van 24 tot en met 27 januari echter zal Edwin in ’t Veld degene zijn die live verslag zal doen en dan natuurlijk van de Noorder Rondtochten!

2 reacties op “Vroeg op Noord loopt mee

  1. Groningen wordt steeds leuker,wat een enig idee deze wandeling.

    Een pluim voor de mensen die dit willen organiseren.

    Het is echt waar “Er gaat niets boven Groningen“!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een rood driehoekje. *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Aanmelden Nieuwsbrief

Wit u ook op de hoogte blijven van
De Noorder Rondtochten? Meldt u zich dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Aanmeldformulier
Uw gegevens:

't Gait deur

Van 26 tot en met 29 januari 2017 vindt de tweede editie van de Groningse winter4daagse plaats! 4 dagen wandelen in winterse sferen op een bijzonder tijdstip en nagenoeg de route van de Noorder Rondritten. Niet voor doetjes, maar een prestatietocht voor de doorgewinterde wandelaar!