Zoeken

-->

Jong ontmoet Oud

Tijdens de officiële bekendmaking van de Noorder Rondtochten op zondag 26 augustus jl. vond een bijzondere ontmoeting plaats. Jan Uitham (87) ontmoette daar een van zijn toekomstige opvolgers Chris Huizinga (15). Chris is een zeer getalenteerde sporter uit Feerwerd. Hij schaatst op de lange baan, maar zijn voorliefde gaat vooral uit naar de skeelers – een tak van sport die nog niet bestond in de tijd dat Jan Uitham de Noorder Rondritten won.

Huizinga won al vele wedstrijden en behaalde onlangs zilver op het EK. Hij traint hard en hoopt dat het skeeleren een Olympische Sport wordt. Hij zou het fantastisch vinden om een van de eerste te zijn die een medaille kan halen in deze sport.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een rood driehoekje. *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Aanmelden Nieuwsbrief

Wit u ook op de hoogte blijven van
De Noorder Rondtochten? Meldt u zich dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Aanmeldformulier
Uw gegevens:

't Gait deur

Van 26 tot en met 29 januari 2017 vindt de tweede editie van de Groningse winter4daagse plaats! 4 dagen wandelen in winterse sferen op een bijzonder tijdstip en nagenoeg de route van de Noorder Rondritten. Niet voor doetjes, maar een prestatietocht voor de doorgewinterde wandelaar!