Zoeken

-->

Inschrijvingen lopen goed


Vanaf 1 oktober is de inschrijving voor de Noorder Rondtochten geopend. En het gaat heel goed! Al meer dan 300 wandelaars hebben zich ingeschreven voor de Winter4daagse ingeschreven en meer dan 250 voor het weekend.

Het lijkt alsof er nog ruimte voldoende is, maar het gaat snel. Dus wij raden alle geïnteresseerden aan zich snel in te schrijven. Zo val je in ieder geval niet buiten de boot!

2 reacties op “Inschrijvingen lopen goed

    • Wilt u meerdere mensen inschrijven? Dan kunt u dat gewoon via het inschrijfformulier doen en iedereen kan zich stuk-voor-stuk inschrijven. Omdat we met een “open starttijd” werken kunnen groepen zich gewoon zelf verzamelen en gaan lopen!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een rood driehoekje. *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Aanmelden Nieuwsbrief

Wit u ook op de hoogte blijven van
De Noorder Rondtochten? Meldt u zich dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Aanmeldformulier
Uw gegevens:

't Gait deur

Van 26 tot en met 29 januari 2017 vindt de tweede editie van de Groningse winter4daagse plaats! 4 dagen wandelen in winterse sferen op een bijzonder tijdstip en nagenoeg de route van de Noorder Rondritten. Niet voor doetjes, maar een prestatietocht voor de doorgewinterde wandelaar!