Zoeken

-->

Nieuwsbrief nr 5. - 13 januari 2013

Beste Batlopers!

We zijn er bijna…..

Nog een kleine twee weken en dan gaat het gebeuren. Bijna 500 wandelaars verzamelen zich dan in de Oosterpoort om de allereerste winter4daagse van Nederland te gaan wandelen. Het weer zit nu mee, het vriest en wordt ècht winter. Dus wie weet wat ons te wachten staat! We hopen dat jullie allemaal heerlijk aan het trainen zijn en wensen jullie nog een paar fijne weken toe.
Wij zijn met de laatste voorbereidingen bezig en doen er alles aan er een prachtige tocht van te maken!

Informatie thuis gestuurd

In tegenstelling tot eerdere berichten ontvangt u een informatiepakket thuis. Als het goed is valt dat halverwege deze week op uw deurmat.
In het pakket vindt u een brief met daarin o.a. uw startnummer en informatie over de startplaatsen en starttijden.
Ook de stempelkaart zit in uw pakket. Schrijf daar direct uw gegevens op. Deze kaart is gedurende dewinter4daagse nameljik ook uw vervoersbewijs!

Vanaf donderdag 17 januari staat de brief ook op onze site www.noorderrondtochten.nl

 

Routes mee!

Vanaf 17 januari staan alle routes op de website – zowel de kaartjes als de beschrijvingen.

Alle wandelaars moeten zèlf de routes uitprinten en meenemen.
Weliswaar wordt de route ook aangegeven, maar met winterse omstandigheden weet je nooit of alles goed lees- en zichtbaar blijft.
Dus nogmaals: iedereen is verplicht ALLE routes uit te printen en mee te nemen. De definitieve routes staan vanaf donderdag 17 januari op www.noorderrondtochten.nl onder de knop routes.

 

 

Wijzigen afstanden

Heeft u zich voor een afstand in het weekend opgegeven en wilt u deze afstand wijzigen of wilt u op een andere dag van het weekend lopen? Dat kan maar dan moet u dat op de dag zelf ter plekke regelen. U start dan in het laatste kwartier van de starttijd en u krijgt geen nieuwe informatie toegestuurd.

Alle starttijden en -plaatsen staan vermeld in de informatiebrief. Kijk daar goed wat uw nieuwe startplaats wordt. En zoals gezegd, u start dan in het laatste kwartier van de starttijd.

T-Shirts

Heeft u een t-shirt besteld en al betaald? Dan ligt dat voor u klaar bij de informatiebalie en kunt u dat bij de start van uw wandeling afhalen.

We hebben gelukkig wat meer shirts besteld, dus wilt u alsnog een shirt kopen dan kan dat. U hoeft dat niet meer via ons te bestellen, maar u koopt het ter plekken aan de informatiebalie bij de start- of finishplaats.

 

Winter

het lijkt toch nog winter te worden. Wij vinden dat best fijn, want zo wordt deze 4daagse ook een echte winter4daagse. Maar als de omstandigheden lekker winters blijven, denkt u dan wel aan goede uitrusting?

De winter4daagse is een echte prestatietocht en tussen de stempelposten in, moet er flink doorgelopen worden zonder veel vertier. Net als de schaatsers eigenlijk. Op de stempelpost wordt u warm onthaald en daarna gaan de batlopers weer ’het zwart gat’ in. Dus bedenk dat voor u op pad gaat!

Overnachten

We hebben gehoord dat wandelaars proberen een overnachtingsplek te vinden in Winsum. Helaas zijn vrijwel alle overnachtingsmogelijkheden daar al volgeboekt. Ook ons arrangement is nagenoeg uitverkocht.

Vlakbij Winsum zijn nog wel overnachtingsmogelijkheden, zoals in Hotel De Oude Smidse in Westernieland.

Wandelaars die hier overnachten zullen gehaald en de volgende morgen weer teruggebracht worden.
Voor meer mogelijkheden kunt u ook kijken op www.regiohoogeland.nl onder ‘overnachten’.

 

 

Volgende keer….

Waarschijnlijk versturen we nog één keer een nieuwsbrief met daarin de laatste nieuwtjes. Maar kijk ook op onze website voor het laatste nieuws! En oh ja…… sinds kort kunt u ons ook via Twitter volgen. En heeft u al eens op onze facebook-pagina gekeken? Gemaakt door vier enthousiaste studenten van de Hanzehogeschool Groningen.
Ga dus gauw even kijken op facebook en steek dan gelijk de duim voor ons omhoog!

 

(ingezonden mededeling)

Tja, en naast slapen moet er natuurijk ook gegeten worden……

Donderdag 24 januari finishen de wandelaars in Appingedam. Daar krijgt u een kleine versnapering van ons aangeboden. Daarna heeft u nog tijd om even de gezellige binnenstad van Appingedam te bekijken, zoals de beroemde Hangende Keukens. Of misschien wilt u nog wel even winkelen. Dat kan allemaal. 

Wellicht  wilt u gelijk wel iets eten. Ook dat kan. Restaurant De Oude Rechtbank – naast de Nicolaïkerk – serveert een speciale Noorder Rondtochten Maaltijd: een heerlijke stamppot (€ 12,50) of een 3-gangen menu (€ 25.00).
Wandelaars krijgen op vertoon van hun stempelkaart € 2,50 korting!

Graag vooraf opgeven. Dat kan tot en met donderdag 17 januari a.s. via info@deouderechtbank.nl

Aanmelden Nieuwsbrief

Wit u ook op de hoogte blijven van
De Noorder Rondtochten? Meldt u zich dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Aanmeldformulier
Uw gegevens:

't Gait deur

Van 26 tot en met 29 januari 2017 vindt de tweede editie van de Groningse winter4daagse plaats! 4 dagen wandelen in winterse sferen op een bijzonder tijdstip en nagenoeg de route van de Noorder Rondritten. Niet voor doetjes, maar een prestatietocht voor de doorgewinterde wandelaar!