Zoeken

-->

Nieuwsbrief nr 4 - 2 januari 2013

Beste Batlopers!

Als eerste natuurlijk voor jullie allemaal een heel sportief maar vooral gezond 2013!
Nog een week of drie en het is zover. Dan doen jullie mee aan de aller- allereerste Noorder Rondtochten. Dus succes nog met de laatste trainingen en voorbereidingen.

Ken je nog iemand die graag mee wil lopen maar zich nog niet heeft ingeschreven? Stuur dan deze nieuwsbrief zo snel mogelijk door.
Inschrijven kan nog tot en met 4 januari.

Maar wees er snel bij, want er zijn nog maar een paar plaatsen en vol=vol.

Start Noorder Rondtochten

Halverwege januari krijgen de deelnemers een informatiepakket thuis gestuurd. Daarin vindt u o.a. een stempelkaart, informatie over startplaatsen en tijden, èn een informatiebrief met daarop uw startnummer.

De wandelaars zullen niet allemaal tegelijkertijd starten, maar met ongeveer 50 tegelijkertijd (op startnummer). Dat gaat natuurlijk razendsnel en dat betekent dat alle wandelaars binnen een half uur tot maximaal drie kwartier weg zijn van de startlocatie.

Dat doen we, omdat er anders bijvoorbeeld opstoppingen komen bij stempelposten of Koek&Zopie en we willen natuurlijk niet dat de wandelaars moeten wachten. 

Prestatietocht

Uiteraard zijn we volop bezig met de voorbereidingen en het belooft een prachtige tocht te worden voor de echte doorgewinterde wandelaars.
De Noorder Rondtochten is namelijk niet zo maar een wandeltocht, maar een echte prestatietocht. Een winter4daagse in de traditie van de schaatsklassieker De Noorder Rondritten.
Dat betekent dat de wandelaar bij start en finish en bij de stempelplaatsen wat vertier mag verwachten. Maar tussendoor moeten toch vooral kilometers gemaakt worden. Net als onze schaatshelden 50 jaar geleden deden. 

Routes mee

Halverwege januari komen de definitieve routes op www.noorderrondtochten.nl te staan. Wandelaars moeten zelf alle routes uitgeprinten en meenemen. 
De routes worden weliswaar zo veel mogelijk aangegeven, maar  het is noodzakelijk dat wandelaars zelf de gehele routes bij zich hebben. Er kan namelijk wel eens een route-aanduiding zoek raken of wandelaars willen een overzicht hebben van de gehele route.
Maar de belangrijkste reden is wel, dat er op de routes ook belangrijke telefoonnummers staan van bijvoorbeeld organisatie, maar ook van bijvoorbeeld EHBO. Daarom nogmaals: print daags voor de start van de Noorder Rondtochten de routes zelf uit en neem deze mee.  

Incasso

Als het goed is, is inmiddels het inschrijfgeld afgeschreven. Maar we ontvangen bezorde berichten van mensen dat het geld nog niet van hun rekening is afgehaald. Geen paniek, er gaat soms iets mis bij automatische incasso’s. De komende dagen controleren wij alle betalingen. Is een incasso niet gelukt, dan krijgt u automatisch bericht van ons en maken we het alsnog in orde!

Is uw dorp winterklaar?

Komen de wandelaars tijdens de Noorder Rondtochten door uw dorp? Verras ze dan met een leuke winternaam. Maak van Leens Slee-ns of van Winsum Wintersum.
Kortom, laat uw fantasie gaan en heet de wandelaars op een leuke manier welkom!

Nog veel plezier met de voorbereidingen. De volgende nieuwsbrief zal over ongeveer anderhalve week verschijnen!

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Wit u ook op de hoogte blijven van
De Noorder Rondtochten? Meldt u zich dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Aanmeldformulier
Uw gegevens:

't Gait deur

Van 26 tot en met 29 januari 2017 vindt de tweede editie van de Groningse winter4daagse plaats! 4 dagen wandelen in winterse sferen op een bijzonder tijdstip en nagenoeg de route van de Noorder Rondritten. Niet voor doetjes, maar een prestatietocht voor de doorgewinterde wandelaar!