Zoeken

-->

Extra bericht voor alle wandelaars over trein en 4e dag

Beste Batlopers!

TREIN

Goed nieuws van Arriva! Morgen (zondagochtend) rijdt er speciaal voor de wandelaars van de Noorder Rondtochten een trein van Groningen naar Uithuizen (met stop in Winsum). Vertrek is om 7.28 uur.
Arriva bedankt!

 

Het weer van morgen

De weersvooruitzichten zijn niet goed, maar vooralsnog gaat de vierde dag gewoon DOOR. 
Dus we verzamelen morgen (zondag) in Winsum voor de laatste batloopdag.

Alleen wanneer het weer zo slecht wordt en er zoveel ijzel is dat er niet met auto’s en trein gereden kan worden is er een probleem. Lopen zal dan ook moeilijk tot niet gaan.
Dus alleen in geval vanwege extreme gladheid (als er niet gereden en niet gelopen kan worden), zullen we genoodzaakt zijn de laatste dag af te lasten.
In dat geval komt tussen 5.30 en 6.00 uur zondagochtend vroeg bericht te staan op Twitter (#nrt), de Facebookpagina van de Noorder Rondtochten en uiteraard op onze eigen website www.noorderrondtochten.nl

Vooralsnog gaan  we er vanuit dat we gewoon kunnen lopen, maar kijk voor de zekerheid morgen even op onze site voordat u vertrekt!

Een hele goede nacht en tot zondag!

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Wit u ook op de hoogte blijven van
De Noorder Rondtochten? Meldt u zich dan hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Aanmeldformulier
Uw gegevens:

't Gait deur

Van 26 tot en met 29 januari 2017 vindt de tweede editie van de Groningse winter4daagse plaats! 4 dagen wandelen in winterse sferen op een bijzonder tijdstip en nagenoeg de route van de Noorder Rondritten. Niet voor doetjes, maar een prestatietocht voor de doorgewinterde wandelaar!